Érdemes elolvasni az 5.hullám könyvet?
A film trailere felkeltette az érdeklődésemet, de az a baj, hogy már csömöröm van a YA posztapokalipszis könyvektől/filmektől. Az Éhezők Viadala trilógia teljesen jó volt, utána a Maze Runner remekül kezdett, de a 2. és 3. könyv már fárasztó volt. A beavatottból pedig csak az 1. filmet láttam, és ritka unalmas.
Ezek után félek belekezdeni egy újabb trilógiába, mert nem akarok csalódni.
Ti, akik már olvastátok az 5. Hullámot, szerintetek megérte elolvasni? Nincs benne túl sok nyálas erőltetett romantikázás, ami annyira jellemző ezekre a YA könyvekre?
Egy 15 éves fiú számára élvezhető lehet a könyv?
A Beavatott könyvek számomra leírhatatlanul gyengék voltak. Konkrétan sírni tudtam volna a buta karakterek és a történet átgondolatlansága miatt.
Az Ötödik Hullám nekem vegyes érzelmekkel teli volt, pont azért mert ebben is volt egy semmiből jött nyálas, és "hihetetlenül gyönyörű" romantikus szál. (Tudod: "meghalt majdnem minden ember, de én csak azt tudom látni, hogy a srácnak milyen gyönyörűek a szemei, milyen izmos a teste stb") De maga a történet tetszett, bár az első harmada főleg csak leírás.
Nem bántam meg, hogy megvettem, de azért nem is lett a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!