Percy Jackson nyakláncán milyen gyönygyök vannak? És melyiket miért kapta?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 20:42
1/4 anonim válasza:
Pontosan nem tudok én se válaszolni,de különleges gyöngyök,mindig az adott tábori év különlegességére utaló forma ,egyik könyv végén,talán az utolsóban leírja,hogy egymás után mik voltak (az első gyöngye egy villámot szimbolizál,ugye az első kötet Zeusz villámáról szólt) . És minden gyöngyöt a befejezett tábori évek végén kapnak meg a táborlakók,szóval minél több évet húztak le,annál több gyöngyük van.
2/4 anonim válasza:
Percynek négy gyöngye van
Az első egy háromágú szigony, merthogy abban az évben derült ki, hogy ő Poszeidón fia és mert nagytetteket hajtott végre
A második egy aranygyapjút ábrázol, a valódi aranygyapjú megszerzése okából
A harmadik egy labirintus, a negyedik kötetben leírtak miatt(felfedezik a Labirintust, a Labirintus Csatája, Daidalosz, stb.)
A negyedik és eddig utolsó az Empore State Building kicsinyített mása, az Olimposz védelmében meghaltak nevével(Kronosz elpusztítása, az Olimposz megmentése)
Remélem segítettem! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :-)
2016. jan. 12. 16:42
4/4 anonim válasza:
az utolsó válaszoló majdnem pontos, mert a "Csata a labirintusban" az a negyedik rész az "Utolsó olimposzi" pedig az ötödik. A harmadik részben nem tudom milyen nyakláncot kapott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!