Ez melyik könyv?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam egy könyvnek a fülszövegét és nagyon megtetszett de elfelejtettem a címét, és most nem találom....valami olyasmi volt, hogy a főszereplő lány már gyerekkora óta látja a szellemeket de már ugye megszokta hogy ott vannak, így nem vesz róluk tudomást és így békén hagyják. Ám egyszer amikor kiszáll azt hiszem az iskolája előtt az autójából, egyenesen egy brutál' helyes pasival néz farkas szemet de mint kiderül a pasi halott. Mivel látta a srác hogy a lány (akinek sajnos nem tudom a nevét) látja őt így onnantól kezdve nem hagyja majd békén és a lány meg beleszeret...vagy valami hasonló. a fogalmazásért elnézést, de ebbe nem vagyok valami jó :D a válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :)2015. dec. 29. 00:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem erre a könyvre gondoltál. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez az. Nagyon köszönööm! :) Életmentő vagy :D
2016. febr. 27. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!