Twilight-New Moon: Volturi. Írnátok róluk minél több infót?
Fanficet írok, és ahhoz kellene... Előre is köszönöm annak, aki ír! :) [És ne mondjátok, hogy olvassam el... a kettőt már olvastam... de a 4ben is szerepel a Volturi, és gondolom, ott több ki derül... kalózfordításban pedig nem szeretném olvasni, addig, amíg nem jelenik meg!Az úgy nem az igazi...]
Elsősorban Caius Volturi érdekelne...
Naszóval...
A vámpírvilág vezetői, törvényeket hoznak, meg ő vigyáznak mindenre... hogy ne derüljön ki az ebmeriség szmára, hogy léteznek. Olaszországban, Volterában élnek, sok-sok éve... ők a legősibb vámpírok. Az egyik legnagyobb vámpírcsalád, ők nem vegák, mint Cullenék, embervéren élnek. Királyi családnak tartják őket, akkor... a vámpírok létezésének titkát őrzik... megölnek mindenkit, aki ellenük van (vagy valami ilyesmi, angolból fordítok), Caius vérfarkasokra vadászott régebben Európában és Ázsiában. Ők is elmentek Forksba, Washingtonba, hogy megöljék Victoriát (igen? :O ezt jó megtudni...xD), de a vérfarkasok miatt visszamentek Volterrába (vagy valami ilyesmi...). A Breaking Dawnban megakarták ölni Renesmeét. A VOlturi tagjainak különböző erejük van, Jane és Alec ikrek, Jane képessége, hogy képes másoknak fájdalmat okozni a gondolattal (?, Alec érzékel másokat (megint csak nem tudom, jól fordítottam-e), Aro érintéssel gondolatotolvas, Marcus a vezető, érez valamilyen kapcsolatokat... vagymi... Demetri és Renata őrök/pajzsok, amikor valaki megtámadja a Volturit, akkor ők taszítják a... támadást... gondolom. Chelsea, aki egy másik őr manipulál valami érzéseket, döntéseket... ezt nem tudom, pontosan.
A Volturit Aro alapította, volt valami háború, amiben Caius majdnem meghalt egy vérfarkas elleni harcban. Akkor... Carlisle csatlakozott volna a Volturihoz, de ő nem tudott áttérni a vegetáriánus életmódról arra, hogy emberivért fogyasszon, ezért végül nem lépett be közéjkü, és megalapította a saját... klánját, családját, szóval így lett a Cullen család...úgymond.
Akkor... különleges képességeket mrá írtam, Aro érintéssel gondolatot olvas, Marcus érzéseket befolyásol, viszont Caiusnak azt olvasom, nincs különleges képessége... vagy csak ismeretlen? kizárt, hogy nelegyen neki.. szerintem. Hiszen a vezetők között van... na mindegy...
Feleségeik: Caiusnak Athenodora, Aronak Sulpicia, Marcusnak Didyme.
Azt hiszem, ennyi.
Ha valamit rosszul fordítottam/kihagytam, akkor ki lehet egészíteni. ^^"
Jane-t és Alec-et ikreknek hívják.
Alecnak az a képessége hogy az érzékeiddel tud játszani,szóval ha használja akkor az illető nem fog érezni,látni semmit. Jane ellenszere.azt hiszem így írták. Ja és köd szerűen körbetud fogni több embert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!