Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok linkelni blogokat...

Tudnátok linkelni blogokat amin történeteket írnak?

Figyelt kérdés

Lehet romantikus minden csak horrort ne. És légyszi úgy linkeljétek hogy pár szóban leírjátok hogy miről szól.

Előre is köszi mindent.

2015. dec. 26. 20:59
 1/4 anonim válasza:

Szia:) az enyémen van egy horror, de az rövid, és nem kell elolvasni, csak szóltam:) viszont a másik történet, ami nemrég indult, az nem horror, és az hosszabb is lesz. Köszike ha benézel! Remélem tetszik, jó olvasást:)

[link]

2015. dec. 27. 18:31
 2/4 anonim válasza:
Szia :) Én még most kezdtem, ha gondolod, benézhetsz: [link]
2015. dec. 28. 10:37
 3/4 anonim válasza:

Előző voltam, bocs, elfelejtettem pár szóban leírni a történetet: Olyan sokat nem mesélhetek, mert az már szinte spoiler lenne, de kb. arról szól, hogy van egy lány, akinek az egész élete egyenlő a romokká bombázott várral. Egy nap belép egy fiú az életébe, aki, anélkül, hogy a lány észrevenné, teljesen jóra fordítja a dolgokat. A lány csak a családjára koncentrál, és rá sem eszmél, hogy eközben min megy a fiú keresztül.

Egyáltalán nincs benne horror, mert azt én is rühellem :D

Ja, és néha kicsit szomorkás lesz, de humoros és romantikus is egyben :D :)

2015. dec. 28. 10:45
 4/4 anonim válasza:
2015. dec. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!