Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Konyvek egy fiatal fiunak?

Konyvek egy fiatal fiunak?

Figyelt kérdés

2015. dec. 26. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Percy Jackson:sok része van a villámtolvaj az első.Szerintem nagyon jó :)
2015. dec. 26. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Jonathan Stroud - Bartimaeus sorozata

Dan Wells - Részlegesek trilógiája

2015. dec. 26. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Stroud tényleg jó, most van egy új sorozata, a Lockwood és Tsa. Darren Shan is kegyetlen jó, az ő könyvei horrorok. Ha szereti a történelmi, háborúzós könyveket, akkor Conn Iggulden tetszeni fog neki (én most a Dzsingisz kános könyveit olvasom). Ha szereti a westernt, akkor talán Patrick DeWitt könyve, a Testvérlövészek tetszhetne neki. Vagy Robin Sloantól a Penumbra úr nonstop könyvesboltja.
2015. dec. 26. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Az útvesztő.
2015. dec. 26. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Darren Shan Vámpír és Démonvilág könyveit imádtam felső tagozatosként. Sőt keveset olvasott középiskolás barátaim is.

A Spiderwick krónikákat egy alsósnak is ajánlom, de lehet túl gyerekes lenne 7. osztály fölött.

Warhammer: Félix és Gotrek könyveket is szerettem, azokat inkább 6. osztály fölé lőném be.

A többi cím csak ömlesztve: Dragonlance/Sárkánydárda Krónikák és Legendák. Millenium trilógia(mai világban játszódik), Ködszerzet sorozat, Guild wars - A végzet pereme, Warcraft - A klánok ura, Halo könyvek (Áradatot olvastam), Assasssin's Creed könyvek, Michael Crichton - Kalóz vizeken.

Ha a kérdező a fiatal fiú és érdekli a horror, akkor akár Lovecraft össze művei sorozat.

Nagyjából ez az összes olyan könyv amit olvastam, ajánlok és nem tartalmaz nagyon sok káromkodást vagy romantikát. Illetve egyszerű olvasmánynak mondanám.

2015. dec. 27. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Percy Jackson és az olimposziak, Útvesztő, A végzet ereklyéi sorozat, Vadonjáró tanítványa, 39 kulcs, Én, Earl, és a csaj, aki meg fog halni
2015. dec. 27. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
A végzet ereklyéi? Az pont tini lányoknak való, a sok szappanoperás szerelmi kavarás miatt. Mondjuk én még lányoknak sem ajánlanám, mert egy igénytelen vacak.
2015. dec. 27. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy ropi naplója

A 39 kulcs sorozat

2016. jan. 4. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen idős vagy ( a fiatal mit jelent? 6, vagy 10, esetleg 12 ?!), de mindegy.

A Percy Jackson-sorozatot akkor ajánlom, ha már elmúltál 10 éves. Ennek a folytatása (szintén 10 éves kortól) az Olimposz hősei című sorozat.

Ha kisebb vagy akkor esletleg Böszörményi Gyulától a Lúzer rádió,Budapest című sorozatot ajánlom!

2016. jan. 4. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Az útvesztőt ne olvasd el, csak ha már vagy 12! Egyébként nagyon jó! :)
2016. jan. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!