Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez melyik Harry Potter fanfict...

Ez melyik Harry Potter fanfiction?

Figyelt kérdés

Arra emlékszem hogy nem a merengőn volt, hanem a csodaidők.hu-nál találtam.A történet lényege hogy a háborúnak vége, Harryék kezd visszatérni a normális kerékvágásban amikor Lily és James feltámad, és onnantól kezdve nála laknak.Meg arra is emlékszem hogy Harry egy merengőn keresztül mutatta meg a szüleinek az eddigi kalandjait.

Tudom hogy nem sok de remélem valaki felismeri:D

2015. dec. 26. 10:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, ha kell valakinek a címe:Harry Potter és a Visszatért Lelkek :)
2015. dec. 29. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Egy igazi Harry Potter rajongót nem érdekelnek ilyesmik!

Legalábbis szerintem.

2015. dec. 30. 00:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy igazi HP rajongót minden érdekel ami Harry Potter:p
2015. dec. 30. 08:59
 4/4 A kérdező kommentje:

És persze vannak olyan fanfictionok amiket én se szivesen olvasok, például Dnarry vagy Snarry, mindenkinek van ilyen.De minden rajongónak vannak kedvenc sszereplőiakikről szeretne többet olvasni, nekem ilyen Lily és James:)

Igazi Harry Potter rajongónak tartom magam, és tiszteletben tartom a te döntésedet is, de hidd el, vannak még rajongók rajtam kívül akiket az ilyen is érdekel;)

2015. dec. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!