Blueberry14 kérdése:
Könyvek amelyekben valamilyen baleset történik?
Figyelt kérdés
Olyan könyveket keresek amelyben a főszereplővel vagy a főszereplő párjával valami baleset történik :)2015. dec. 25. 00:29
1/5 julibuci válasza:
Van a Lauren Oliver-től a Mielőtt elmegyek c. könyve, arról szól hogy a főszereplő csaj a barátnőivel balesetet szenved és beleragad egy időhurokba vagy nemtudom mibe és ugyan azt a napját éli át 7szer, szerintem jó könyv, inkább lányos, vagy van Ava Dellaira-tól a Kedves halottak! amiben a főszereplő lány testvére hal meg és egy feladat miatt elkezd írni leveleket halott hírességeknek pl Kurt Cobaint és ezáltal betekintést nyerünk a múltjába és hogy éppen mi történik vele ez is inkább lányos könyv vagy talán még van a Patrick Ness-től a Soha nincs vége : a főszereplő fiú hal meg és bekerül egy "másik valóságba" és ott kalandok érik és a múltjáról is megtudunk pár dolgot, ez inkább fiús könyv de én lányként is élveztem. Remélem tudtam segíteni :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi =) sokat segítettél =)
2015. dec. 25. 09:47
3/5 anonim válasza:
A "Ha maradnék" a főszereplő lány balesetezik, kómába kerül...
4/5 anonim válasza:
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek - nehéz megszerezni, könyvtárat tudok ajánlani. (Lassan a film is elkészül belőle, vagy már kész is van?)
Két főszereplős, a férfit baleset éri, amikor egy motoros előtt menne át az utca másik oldalára. (Egyébként ő is motoros, csak mivel aznap sz.r idő van, óvatosságból gyalog indul el). Lebénul, de elég alaposan, tolószék + teljes kiszolgáltatottság, mindez egy kalandos, sport-és kihívás kedvelő előélet után. Depis lesz, a család (szülők) aggódik, felfogad egy fiatal nőt azért, hogy jobb kedvet hozzon a hapsi életébe.
5/5 anonim válasza:
,,Tudom, hol vagy!" című könyvben (5 kötet) egy lányba belecsap a villám, és kivételes ,,erőre" tesz szert. Nem tudom, hogy ilyenre gondoltál-e, de remélem azért segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!