Melyik Neil Gaimank könyveket ajánljátok? Személyes kedvenc?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 14:47
1/10 anonim válasza:
Leginkabb barmelyik. Mind jo :)
2/10 anonim válasza:
Az én személyes kedvencem a Pratchettel közös Good Omens. Valahogy attól mindig jó kedvem lesz. Amit egyedül írt... nem tudom, én személy szerint olyanból először a Neverwhere-t olvastam, tetszett.
3/10 anonim válasza:
Másodikhoz hasonló a véleményem, Elveszett próféciák mindent visz. :) A novelláskötetei is bátran ajánlhatóak, egészen "más világ" a regényeihez képest.
Egy kis negatív ajánlás: nekem a Csillagpor (Stardust) kifejezetten nem tetszett, de nagyon sok más olvasója kedveli, tehát ez nem feltétlenül informatív.
4/10 anonim válasza:
Egyértelműen a Csillagpor a kedvencem. (Őrült mese rajongó vagyok :D) A második helyen nálam az Amerikai istenek áll. (Van egyáltalán rossz könyve?)
5/10 anonim válasza:
A Sosehol az Amerikai istenek és az Elveszett Próféciák a személyes kedvenceim, de nem emlékszek rá, hogy olvastam-e volna tőle kifejezetten gyenge könyvet
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)!
Nagy gondban voltam a könyvesboltban, 4 könyve között őrlődtem, de végül a Sosehol jött haza velem:D
2015. dec. 25. 17:25
8/10 Hornblasia válasza:
Eddig ezeket olvastam:
Coraline
A temető könyve
Majd még több könyvet is meg szeretnék tőle szerezni. A fent olvasott 2 nagyon tetszett. :)
9/10 anonim válasza:
Örülök, hogy a Soseholt választottad. Nekem nagyon-nagyon tetszett! :) Most az Amerikai Istenekkel kacérkodom, remélem jó könyv lesz. Gaiman csodálatos író!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!