Az baj szerintetek ha az Assassin's Creed- Egység könyvvel kezdem az Assassin's Creed könyvek olvasását?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam és nem akarom be cserélni, és érdekelne hogy a könyvek kapcsolódnak e egymáshoz. Tehát hogy meg kell e vennem az előző részeket hogy értsem ezt a könyvet ami van nekem.2015. dec. 17. 12:08
1/1 anonim válasza:
Elspoilerezi az Árulást (3. része a játéknak), de tökéletesen meg fogod érteni nélküle is.
Ha még nem kezdted el, és érdekel a többi része, akkor úgy olvasd, hogy Fekete vitorlák (igen, ez később jött ki, mint az Árulás, de előbb játszódik) - Árulás - Egység (Az előző négy rész külön van teljesen ettől a háromtól, azokat megjelenési sorrendbe kell olvasni, de szerintem azok annyira nem jók (nem E/1-be vannak írva, de lehet, hogy ez csak engem zavart:D)
Jó szórakozást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!