Titeketnem idegesít a sok "könyvet akarok írni" kérdés?
Engem borzasztóan idegesít...főleg, hogy a legtöbb förtelmes, és elvárják, hogy istenítsük őket mert sikerült leírni 12 mondatot. Szerintem alul van értékelve az irodalom. :(
Főleg akik 13 évesen a saját életükről akarnek írni egy regényt, mert olyan tragikus dolgokon mentek át, hogy biztos mindenki sajnálni fogja őket. :D
(félreértés ne essék, nyilván történhetnek rossz dolgok az emberrel bármilyen korban, ahogy nekem sem volt rózsás a gyerekkorom, de úgy gondolom, hogy kell némi érettség az események feldolgozásához.)
Heló!
Csak akkor idegesít, ha ugyan az az ember többször kérdezi meg, kicsit módosítva a körítésen.
Amikor bemásolnak 1-2 oldalnyi szöveget, és tele van hibával, vagy esetleg olyan, mint egy 10-es fogalmazása, akkor csak nevetni lehet, mert aki arra nem veszi a fáradtságot, hogy fogyasztható mód tálaljon, az ne is remélje, hogy többet kap néhány keresttlen szónál - ha nem tiszteled meg az ovlasóidat, mire számítasz?
igen!! :DDDD
És akkor olyanokkal jönnek, hogy "hajnalban írtam és fáradt voltam.." vagy "félrenyomtam" :DDDD
nagyon vicces némelyik :D
Vagy, azok akik megsértődnek ha meg mondod neki, hogy ez ritka kaki :D
Sok? Mostanában alig van, épp ma jutott eszembe, hogy kiírok egy kérdést, hogy szerintetek hová lettek az egykori "Véleményeznétek" meg mit gondoltok erről a részletről, alapötletről kezdetű kérdések, hetek óta nem is láttam egyet sem itt.
Engem amúgy nem idegesítenek, az ilyen "Melyik a legjobb könyv az X sorozatban" vagy a hanyadik oldal mondja Krixi Leszinek a Vámpírölők 26. könyvében, hogy bejönnek neki az anorexiás lányok kezdetű kérdésektől viszont a falra tudok mászni.
Viszont úgy néz ki, a kérdést kiírók megsértődtek, és lepontoztak minket.
Figyelem! Ha lepontozol, még nem lesz pozitívan értékelhető a műved. ^^
Nem, nem idegesit. Azt mutatja, hogy a mai fiatalok nemcsak olvasnak, hanem egy fokkal tovabblepve az irasban is kiprobaljak magukat. Valljuk be, kozulunk is sokan irogattak ennyi idosen (es az onkritikank sem volt tul kiforrott).
Az rendben van, hogy egy 13 eves gyerek nem egy Kazinczy... na es ha nem? Gyakorlassal es segito kritikaval par ev alatt rengeteget lehet fejlodni. (Sajnos ezen az oldalon annyi pokhendi hozzaszolast kap, hogy meg egy Kazinczynek is elmenne a kedve az irastol.)
Engem inkabb az olyan kerdesek idegesitenek, mint "Melyik konyvben, melyik oldalon van, mikor Lopez ad Reninek egy szocskelabdat?" vagy "tudtok olyan fanficet mondani, mikor Dumbledore es Voldemort osszejonnek" stb.
Nem, a zömét el sem olvasom, vagy végigszaladok rajta, és lepötyögök neki egy kritikát - amin 10/9 tuti megsértődik.
Mellesleg, aki írni akar, az nem kérdezi, hanem nekiül, és tervezget, karaktereket, történetet vázlatol, majd belekezd - amiből aztán vagy lesz könyv, vagy fiókmű marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!