Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok James Dashner...

Mit gondoltok James Dashner Útvesztő-trilógiájáról?

Figyelt kérdés

2015. nov. 15. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
A filmnél csak jobb lehet.
2015. nov. 15. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Könyvben nagyon jó, legalábbis az eredeti
2015. nov. 15. 09:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2015. nov. 15. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
az első két részt imádtam, a harmadikat nagyon elcseszték. nem lett a kedvencem.
2015. nov. 15. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
A legjobb. Nagyon jól meg van írva. A 3.részben van pár rész ami nem tetszik de mondjuk benne kell lennie ahjoz hogy olyan legyen amilyen. :) Csak ajánlani tudom. ;)
2015. nov. 16. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el olvasni, nemsokára végzek az első résszel és nagyon tetszik, nem lehet letenni. A filmet már tavaly láttam, nekem az is tetszett, mondjuk sokat dobott rajta Dylan O'Brien, de a könyv természetesen sokkal jobb, részletesebb, meg a filmben csomó dolog nem is úgy történik, ahogy a könyvekben, szokás szerint...
2015. nov. 17. 14:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 17. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
A 2. részig nekem nagyon tetszett, pörgős cselekmény, jó nyelvezet. De szerintem a harmadikkal az egész történet alapját is elrontották. Bár lehet, hogy én tettem túl magasra a mércét. Mindenesetre egyszer érdemes elolvasni, de a filmet nem ajánlom, az borzasztó.
2016. febr. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.