2/9 anonim válasza:
Nagyon, nagyon nem. Szerintem érzelmileg rettentő manipulatívak és a bácsi láthatóan azt írja, amit a kamaszlányok hallani szeretnének. Nem realisztikusak a karaterei, inkább hízelgő álomképek. Nekem nagyon... puncsolós, hirtelen más szó nem jut eszembe. Anyagilag nyilván megéri. Nekem viszont nagyon nem szimpatikus.
3/9 anonim válasza:
Úgy kattintottam rá erre a kérdésre, hogy csak igenekkel fogok találkozni. Megmondom őszintén, kellemesen csalódtam. Személy szerint egyáltalán nem szeretem John Greent, bár csak a Csillagainkban a hibát olvastam tőle. Az viszont olyan rossz volt, hogy egy életre elment a kedvem tőle. Ha rám hallgatsz, megkíméled magad tőle.
4/9 anonim válasza:
Én sajnos nem. Próbáltam egyet-kettőt elolvasni, de nem kötött le. Egy szóval tudnám jellemezni: Hatásvadász. De ízlések és pofonok. :D Remélem másnak tetszik.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 14. 12:13
6/9 anonim válasza:
nekem se jött be
nem azt mondom hogy milyen rossz, de tényleg hatásvadász és valahogy sokszor nem is életszerű
szóval nekem ilyen egyszer olvasható/nézhető kategória
nem vesztesz ha kihagyod, én is csak azért olvastam és néztem meg a filmet, mert érdekelt mi ez a nagy felhajtás körülötte
7/9 anonim válasza:
2 könyvét olvastam, nem jött be. Coelho tiniknek.
9/9 anonim válasza:
Én szeretem a könyveit,na most félek ettől sok minusz pontot fogok kapni :) Szerintem aranyosak a történetei,nem olyan nagy baj az,ha nem a legkomolyabb és legösszetettebb az egész.Néha az egyszerű is nagyszerű...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!