Magyarázza meg már nekem valaki, mit esznek a vámpíros könyveken?
Tévedsz kérdező. Nem a vámpíros/vérfarkasos témának, vagy ezek turmixának van olvasóközönsége.
Annak a felszínes romantikának van, amiről ezek ténylegesen szólnak. A tiniknek van ez a bizonyos hülyesége, hogy akkor hol is vagyok én az életben. És ezekkel a végletekig leegyszerűsített élethelyzetekkel (reménytelen szerelem, szerelmi háromszög, blablabla) tudnak azonosulni, mivel éppen kezd kialakulni a szexualitásuk és a hormonjaik is jobban kezdenek el dolgozni. Csak ezek kapnak egy ilyen vámpíros besamelt hogy neve legyen a gyereknek.
Ennek a témának a lényege (ami a sok sok pénzt hozza) hogy baromi nagy viharnak tűnjön az ami az egy centis felszínen van. Vihar a biliben, ezt így mondják.
Tehát itt nem a vámpírt adják el neked, az csak egy kellék, itt a fiatalkori szexualitásnak egy tinik számára is befogadható, kifacsart verzióját adják el neked.
Ami anno a 90-es években volt a Romana, meg Tiffany füzet, azok most ezek a regények. (illetve a dél-amerikai szappanoperák dettó)
Csúnya, rosszfiú beleszeret a jókislányba (aki néha rosszalkodik egy kicsit, de azért annyira nem). Aztán mindenféle "fordulatok" után dől a love, a rosszfiú megjavul és egymáséi lesznek.
Most épp egy vámpíros-vérfarkasos miliőbe helyezik, mert ez most az érdekes. De már elkezdték a zombikkal is, valszeg egyszer még megéljük, hogy E.T-vel fog kavarni Pamela (v. mi most épp a menő lánynév)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!