Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vennél olyan gyerekneveléssel...

Vennél olyan gyerekneveléssel kapcsolatos könyvet, ami csak 30 oldalas, de lényegre törő?

Figyelt kérdés
Fizetnél érte akár 3000 Ft-ot?

2015. nov. 11. 09:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A 9-esnek:

A Te gyereked se lennék! Remélem nincs...

2015. nov. 12. 12:10
 12/22 A kérdező kommentje:

8-asnak:

Én nem találtam még ilyen könyvet, de 3 elolvasása után kiírtam a legfontosabb mondatokat 6 db A/4 es oldalra.

A 9-esnek még annyit, hogy ha csak egy tanácsot mondhatnék:

1.Szeresd, feltétel nélkül gyermeked.

Továbbá:

2. Ne rombold le az álmait

3. Olvass neki minden nap

4. Soha ne kiabálj vele

5. Tölts vele minél több minőségi időt

6. Kérj bocsánatot tőle, ha tévedtél

7. ...

hirtelen ennyi

2015. nov. 12. 12:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Ezek szeirnt a köynv egy közhelygyűjtemény lenne? Ezeketkb. mindenki tudja, cska nem "tartják be".

Nem hülye az emberek legangyobb része, egyszerűen nem úgy alakulnak a dolgok.

Ezen felül nagyon szentimentális és szinte már irreális irányba sem szabad elmenni, amikor a gyerke kb egy kiskirály. Az állatok is fegyelmezik a külyküket, nem véletlenül. Természetellenes dolog úgy kezelni agyereket, mintha minden felett állna, és úgy legye na világod közepe, hogy képtelen legyél racionálisan viszonyulni hozzá. A szeretet racionalitással sokkal jobb, mint elvakultan, szinte őrülten bálványozni valamit és így a hatása alá kerülni mindkét fél kárára.

2015. nov. 12. 12:31
 14/22 A kérdező kommentje:

Azzal erősen vitatkoznék, hogy ezt a legtöbb szülő tudja.

Ne magadból indulj ki.

Ami neked triviális, az sok embernek nem az.

Azzal egyet értek, hogy nem egyszerű ez a szeretet kérdés, mint ahogyan a gyereknevelés sem. A legtöbb ember nem nevel, hanem idomítja a gyerekit. Milyen szófogadó...

;)

2015. nov. 12. 12:37
 15/22 A kérdező kommentje:

Kérdezz meg pár embert a környezetedből, (ne a rokonaidtól) hogy soroljon fel pár fontos dolgot a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Tényleg kíváncsi lennék az eredményre.

Én kipróbálom.

2015. nov. 12. 12:39
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem 2000 év alatt elég sok gyerek normálisan fel lett nevelve eme "könyv" nélkül is, tehát full felesleges. Az ótvar cigány, aki leszarja a gyerekét úgyse veszi meg. A többi ember meg tudja nélküled is, hogyan nevelje fel a gyerekét, vagy ha nem megkérdezi a szüleitől.
2015. nov. 12. 15:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknevelési könyvekbe nem ilyen közhelyes dolgok kellenek, hisz aki eljut addig, hogy ilyen kötetet elolvasson, az már eleve tisztában van vele, nekik olyan könyv kell, ami megtanítja őket a betartására, konkrét példákkal és módszerekkel.

Az irreális ár magánkiadóktól származik, nem?

Most őszintén, te sem fizetnél ennyit egy vékony füzetért.

2015. nov. 12. 15:14
 18/22 A kérdező kommentje:

Én annó fizetem volna, mikor a gyerekeim születtek.

Nem szeretek olvasni. Ezzel sokan vannak így van szeretnek, de nincs idejük.

Egy 30 oldalast, ha megfelelő marketing veszi körül, megvenném, megvettem volna.

2015. nov. 12. 18:15
 19/22 A kérdező kommentje:

16-os.

Én sosem voltam ennyire naiv.

Ezt nem hiszem el, hogy komolyan gondolod.

Egy mentséged van, ha 20 év alatti vagy. ;)

2015. nov. 12. 18:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát ez egy buta kis füzet, semmi pénzt nem ér. Oszd meg facebookon, aztán örülj, ha 2 lájkot kapsz rá.
2015. nov. 12. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!