Írók! Ti mit kezdtek ha elakadtok az írásban, és sehogy sem megy a folytatás?
Figyelt kérdés
Már több nap is eltelt, de pár mondat írásán kívül egyszerűen nincs kedvem tovább írni...
Még a folytatás is megvan a fejemben, de sehogysem tudom leírni. Sőt, egyébként még kedvem is volna hozzá, meg szeretek írni, de kész, megakadtam. Pedig ezelőtt 10+ oldalakat is írtam naponta...
Van némi ötletetek, esetleg tapasztalatotok?
2015. nov. 9. 18:02
1/4 anonim válasza:
"egyszerűen nincs kedvem tovább írni."
"Sőt, egyébként még kedvem is volna hozzá"
Oké.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem kedves #1, hogy miért kell oda kommentelni, ahová nem tudsz semmi értelmeset hozzá fűzni?
2015. nov. 9. 19:38
3/4 anonim válasza:
Nekem is szoktak ilyen völgyeim lenni, amikor számomra unszimpatikus helyzetekről vagy karakterekről kell éppen írnom. Ilyenkor csinálok egy whisky kólát és elszopogatom írás közben.
4/4 anonim válasza:
Én is azt, mint az előttem szóló, csak kóla nélkül. Ha nem segít, félreteszem egy kicsit, miközben agyalok, majd később jegyzetelek. Megpróbálok vázlat szinten felvetni alternatívákat, aztán kiválasztom a legoptimálisabbat (vagy annak tűnőt). Persze nem csak a folytatás szintjén. Van, hogy visszamenőleg átírok részeket és ez alapján következményeket is. Vagy egyszerűen törlök - ez meg tipikus ész vs. szív párviadal, aztán egy önseggberúgás után az ész győz (a szív pedig örül a biztonsági másolatnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!