Nektek mi a véleményetek az időfutárról?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvenc könyvsorozatom. Mind az öt könyvet olvastam és a rádiójátékot is halgatom. Aki csak a könyvet olvassa annak nem spojlerezek de szerintem a vége is remekül van megcsinálva ahoz képest hogy nem volt idejük rendesen kidolgozni(remélem a könyvben ezt pótolják). Nektek kik a kedvenc karaktereitek és mit gondoltok magukról a könyvekről?2015. okt. 31. 23:01
1/3 anonim válasza:
Szerintem is jó csak egy kicsit unalmas.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igaz, hogy ezt egy évvel ezelőtt írtad, én úgygondoltam, megírom mégis a véleményem.Egyébként már kijött a 6. része is(gondolom hallottad), ahol rendeződnek a dolgok. Én személy szerint nagyon szeretem. Tetszik benne az, hogy van benne történelmi rész(vagyis ég okosodunk is) de közben vicces, és izgalmas. Hihetetlen mekkora fantázia van benne! Az ötlet is nagyon eredeti.Én azt (is) szeretem egy könyvben ha az elgondolkodtató.Ez is megvan benne.Kedvenc szereplőm nincs. De amelett, hogy ez teljesen a fantázia szüleménye, a karakterek nagyon is valóságosnak tűnnek. Szerintem mindegyik karakterben van valami amitől nem lesz sablonos az a személy.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a könyv iránt, de mit csináljak ha ennyire jó? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!