Szerintetek miért mondta George RR Martin a Tűz és Jég dalára, hogy más mint az eddigi hozzá hasonló történetek és nála nincsenek gonoszak?
Nekem 8, te mondod, hogy kár velem megbeszélni azt még most is itt irogatsz. :D
Közben meg te nem tudsz róla, hogy még mindig megbeszélik Martinnal a rendezők a dolgokat a sorozattal kapcsolatban. Csupán nem vesz részt a rendezésben. Ezt mind Martin mind a rendezők is lenyilatkozták már. :)
Pl. Stannis szál lezárásánál nem tudták mi tévők legyenek és Martin ajánlotta nekik, hogy égesse el a sorozatban Shireen-t Stannis, mert a könyvben is meg lesz égetve csak másképp.
Ez lemaradt.
Teljes mértékben egyetértek azzal a válaszolóval aki szerint a sorozat már rossz lett.Szerintem az elő kettő még jó volt,a harmadik unalmas, a negyedik fantasztikus így újra elkezdtem reménykedni viszont az ötödik már olyan szinten ellett szúrva hogy kaszáltam a sorozatot.
A kérdésre válaszolva Joffrey csak egy elkényesztetett gyerek asszem 13 éves szóval egyszerűen csak szemét nem gonosz. A másik kettő már tekinthető gonosznak valamilyen szinten.Az éjkirályos dologra meg annyit mondanék hogy egyáltalán nem derült ki hogy leakarja igázni a királyságot.Van esély rá de ilyen egyáltalán ne derült ki bőven lehetnek más tervei :D
"Az Éjkirály le akarja igázni az élők világát a holtak seregével"
Ez miért kapufa? Nem tudjuk, hogy miért teszi. Lehet a saját fajtáját akarja megmenteni valamitől és nincs más választása. Vagy megvannak az ambíciói.
Az elsők, az andalok, a Targaryenek is leigázták Westerost és elpusztították azokat, akik ellenálltak nekik.
"Stannis szál lezárásánál nem tudták mi tévők legyenek és Martin ajánlotta nekik, hogy égesse el a sorozatban Shireen-t Stannis"
Ilyet ő nem mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!