Kiera Csass-tól A Párválasztónak milyen különkiadása ez?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy ezt a könyvet mikor adták ki, miről szól és, hogy Magyarországon kiadták-e egyáltalán. Aki tudja legyen szzíves írjon! [link] 2015. okt. 29. 00:03
1/4 Nagy Hanna1012 válasza:
Nem tudom láttad-e, de kismillió +1 része van összesen nem tom pontoson mennyi de h 10 van az biztos). Előfordulhat h 1-2 éven belül kiadják, de ha nagyon érdekel akkor nézz körül a neten, hátha rajongói fordítás már van. Ha viszont nem adják ki rövid időközön belül, szinte biztos h lesz (amekkora rajongótábora van...)
2/4 Nagy Hanna1012 válasza:
Na jó ez nem lett túl értelmes. Na. Szóval ígyis úgyis lesz vmi vmikor hátha a hatalmas rajongó tábornak. Ugyazez vonatkozik a kisegymillió kiegészítés részre is.
3/4 anonim válasza:
Na szép sorjában akkor...
"mikor adták ki" - Amerikában 2015. október 13-án jelent meg
"miről szól " - Nem egy történet van benne, hanem több. Ez tulajdonképpen egy novellagyűjtemény, illusztrációkkal és kimaradt jelenetekkel kiegészítve.
"Magyarországon kiadták-e" - ez a kiadás nem de egy olyan kiadvány megjelent, amiben két történet benne van ebből a könyvből, Párválasztó történetek a címe.
Hogy tervezik-e ezt is kiadni magyarul azt csak a kiadó fogja tudni neked megválaszolni, kérdezz rá a Facebook oldalukon.
4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ki fogják adni magyarul méghozzá már 2016 elején, de én is ezeket a párválasztó facebook oldaláról olvastam. ( [link] ) Szerintem, ha rajongója vagy ennek a ,,sorozatnak" akkor érdemes követned az oldalt, én is nagyon imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!