Csillagainkban a hiba vagy Útvesztő?
Szerintem mindkettőt el kell olvasni, kihagyhatatlan könyvek.
mindkettő
Szerintem az Útvesztő
Én először az Útvesztőt moziban láttam, előtte nem is hallottam róla, és nagyon megtetszett, nem akartam kivárni, hogy kijöjjön a 2. rész filmben, ezért nekiálltam a könyveknek, elölről, és én, aki nem szeretek olvasni, 1 hónap alatt kiolvastam az első 3 részét, azaz Az Űtvesztőt, a Tűzpróbát, a Halálkúrát, és még vissza van a Halálparancs, és az 5. rész, amit még sehol nem adtak ki. Az azért érdekes hogy trilógiának indult, és már a 2. rész végén le van írva, hogy készül a 4. rész, a 3. részre mégis rá van írva hogy trilógia :D
#7-es vagyok
Azt hozzáteszem, hogy a Csillagainkban a hiba is jó, de csak akkor ha nem csak egy romantikus/ifjúsági könyvnek tartod, hanem látod a háttérben a valóságot, és hogy mit kell átélniük az igazi betegségben szenvedő embereknek a könyvön kívüli világban.
Útvesztő <3 <3 <3
Nagyon jó könyv, nem tudtam letenni. Nagy fordulatok vannak benne, amik egyáltalán nem kiszámíthatóak. Nagyon izgalmas és leköt. Én mindenképpen azt ajánlom. A Csillagainkban hiba elég unalmas.
7-es vagyok
Én 5 nap alatt olvastam ki Az Útvesztőt, éjszaka is olvastam. A Tűzpróbát 1 hét alatt, és a 3. reszt 2 het alatt, mert nem volt időm, viszont az utolsó 200 oldal megvolt 2 nap alatt :D
És igy jon ki az 1 honap :D
A 4. reszt pedig még meg kell szereznem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!