Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írók! Ti miféle örömöket...

Írók! Ti miféle örömöket leltek a könyvírásban? Én leírom lent a sajátomat!

Figyelt kérdés
Fantasyt írok.Számomra ez azért jó mert hosszú órákra,van hogy egy napra is tökig eltűnök ebben a világban.Az történik amit és szeretnék,én irányítok mindent,egyszerűen ott minden az enyém.Ezt imádom benne igazán.Nagyon szeretek alkotni,létrehozni,szeretném a végtelenségig bővíteni a világot amit megalkottam!Meg hát beadtam két kiadóhoz is,azok mondták hogy hamarosan megnézik,és mindenképpen adnak majd választ,ha kell nekik ha nem.

2015. okt. 10. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szeretek írni mert úgy érzem hogy itt nem csak egy átlagos ember vagyok hanem maga a szereplő aki izgalmasnál izgalmasabb kalandok veszik körül és bármerre el mehetek bármit csinálhatok amit az életben nem tudok/tehetek. Sosem tudom hogy mi lesz a végeredmény csak amit abban a pillanatban cselekednék vagy érzek azt leírom. Még nincsen könyvem, de már elkezdtem egyet írni.
2015. okt. 27. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Bár ez nem ide tartozik, de valaki tudna nekem mesélni a könyv kiadásról?

Hamarosan kész a könyvem, és érdekelne hogyan is zaljik ez az egész...

2015. okt. 28. 19:11
 13/14 anonim válasza:
100%
Én csupán azért írok, mert jól esik. Mármint, nincs célom vele, pedig sokan mondják, hogy jól írok. De csak akkor ha én határozom meg mit. Mondjuk ez nem ide tartozik, de mindegy. Én először és első sorban máig azért írok, hogy leírjam az álmaimat. Mert sajnos minden éjjel álmodom és minden álmom a fejemben marad, úgyhogy érdekes sztorikat rakok belőlük össze. Csupán csak ezért
2015. dec. 7. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Élvezem, hogy alkothatok. A regényem vagy verseim írása engem boldogabbá tesz. :-)

L,15

2016. jan. 18. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!