Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudom, hogy meredek kérdés,...

Tudom, hogy meredek kérdés, de szerintetek Darth Plaugeis szerelmes volt Sidiousba?

Figyelt kérdés

Az első két részben simán rávágtam volna, hogy nem, és ott valószínűleg ígyis van.

De a Mesterek fejezetben több olyan kompromittáló dolog van, ami arra enged következtetni, hogy beleesett a tanítványába. Mivel férfiakról van szó, ezért először nekem is magas volt, de vannak árulkodó jelek:

- Az a meditáció, ami Anakin "születéshez" vezetett. Mindketten kiléptek a testükből, és egyesültek egymással.

- Úgy képzelte, hogy "egyenrangú" Sithek-ként fogják uralni a Galaxist. Persze ez akkor nem lenne gáz, ha idővel meg akarta volna ölni Sidioust, de valójában tényleg komolyan gondolta, hogy örökké uralkodnak. Együtt.

Szerintem....

2015. okt. 5. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
szerintem csak te vagy beteg...
2015. okt. 5. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
te meg idegbeteg
2015. okt. 5. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl meredek.
2015. okt. 6. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát közlöm, hogy nem vagyok idegbeteg :D meglehetősen nyugodt ember vagyok
2015. okt. 6. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!