Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok vicces, poénos estimesé...

Tudtok vicces, poénos estimeséket 7-8 év körüli gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Unokahúgom aki most lesz 8, mindig kéri hogy meséljek neki estimesét, vagy valami vicces történetet, úgyhogy rákerestem, hogy "vicces történetek/esti mesék" de csak olyan találatok jöttek, amik nem viccesek, vagy olyanok amik inkább nagyobbaknak szólnak, tele vannak trágár beszéddel, meg "felnõtt témákkal" stb. Nekem olyanokra lenne szükségem amin a kisebb és a nagyobb gyerekek is tudnak nevetni, de mégsem megy át hülyeségbe a sztori. Ha személyes tapasztalatok alapján tudnátok küldeni pár mesét, azt elõre is köszi :) másik kèrdésem pedig, hogy általános iskolában könyvmolyszakkörön mindig kaptunk rövidebb meséket alsóban. Az egyik ilyen mesét nagyon szerettem, este mindig apukám olvasta nekem és alig bírtam elaludni a nevetéstõl. Valami féle kaki evõ/eltüntetõ szörnyekrõl szólt, volt külön nevük is, és õk tehettek azért hogy a kutyakaik eltünjenek és senki ne léphessen bele. Legalább is valami ilyesmire emlèkszem, meg arra hogy nagyon sokat nevettem rajta, de sajnos nem tudom már a címét. Ha valaki ismeri, akkor egy mese címet megköszönnék :). Elõre is köszönöm a válaszokat

2015. szept. 26. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Kamarás István-Csigamese
2016. aug. 26. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!