Tudnál könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Vérfarkasos vagy vámpír témába :D2010. márc. 14. 11:35
1/9 anonim válasza:
Klán regények Vampire the maquarade
Ez egy 2X13 részből álló vámpíros regénysorozat. (Középkor, jelenkor)
2/9 anonim válasza:
Én ezeket olvastam kb és nagyon szeretem őket:
Fekete Tőr Testvériség
A vámpír ölelése...(Mind a 3-at)
Vámpírakadémia
Twilight Saga
3/9 anonim válasza:
én imádtam a Darren Shan könyveket(rémségek cirkusza az első kötet címe, amit most meg is filmesítettek, de a többi is istenség:))
20L
4/9 anonim válasza:
En nagyon ellene vok ennek a nagy vampir manianak de Darren Shan tenyleg tud vmit, a Remsegek cirkusza nagyon tetszett, meg is akarom szerezni a folytatasait.
5/9 anonim válasza:
Laurell.K.Hamiltontól az anita blake sorozat
6/9 anonim válasza:
Jennifer Rardin: Harapnivaló
Egy vámpírvadász csajról szól.
7/9 anonim válasza:
A régi jó könyvek már senkit sem érdekelnek? Interjú a vámpírral? Stephen Kingnek és Leslie L. Lawrence-nek is van vérfarkasos könyve, címeket nem tudok.
8/9 anonim válasza:
Rob Thurman:Éjvilág.Tele van misztikus lényekkel.Vámpír és vérfarkas is,bár nem központi szerepben.Az egyik kedvencem.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :3
A Twilightot viszont kihagyom, szerintem baromság az egész... vámpírok csillogni... epic.
2010. márc. 29. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!