Tudnátok könyveket ajánlani 16 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam, mint a Behódolás (bár még nem olvastam, de véleményeket szívesen fogadok). Most fejeztem be Machiavelli Fejedelmét és szeretnék, valami érdekes mondanivalóval rendelkező könyvet olvasni. A Fejedelem azért tetszett, mert Machiavelli nem félt leírni azt az utat, amely segít a célod elérésében. A Behódolás meg ugye egy félig fikció, viszont úgy gondolom sok érdekességet tartalmazhat.
Vagy a Behódolás, vagy amit ajánlotok azt olvasnàm, csak írjatok véleményt is.
2015. szept. 22. 15:41
1/3 anonim válasza:
ha okoskodni akarnék azt mondanám szun ce a háború művészete, de ha a siker eléréséhez akarsz tanácsokat a mai korban akkor Gengsztertörvények-et 50 cent robert g. től olvasd szerintem tetszene ha jól gondolom ilyesmit keresel
2/3 A kérdező kommentje:
Hát sikerhez vezető út...pl.: Machiavelli, de lehet, mint például a Behódolás (most kezdtem el nemsokára) az inkább véleménynyilvánítás, eszmecsere regényformában. Az életről való vélekedés is érdekel.
2015. szept. 25. 15:48
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet elkezdem majd mindkettőt. Fifty nem a kedvencem, de nincs bajom vele és érdekel, hogyan ért el sikereket. A háború művészete i.e. -i. ha ez azóta fenn maradt, akkor rossz nem lehet és a politika érdekel leginkább, amiről szó van benne. Elkezdem mindkettőt. :)
2015. szept. 25. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!