Romantikus sorozatkönyvek? Többi lent
Romantikus sorozatkönyveket keresnék, lehet benne akció vagy fantasy stb. A lényeg hogy legyen benne romantika és érdekes legyen :) (a fantasy-ket is nagyon bírom) Eddig olvastam:
Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala
Kerstin Gier: Időtlen szerelem (azaz Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)
(Leiner Laurától a Bexi sorozat eddig kiadott köteteit is olvastam)
Maggie Stiefvater: Shiver (borzongás) Ez a trilógia első része. Nekem nagyon tetszett. Romantikus, fantasy regény. Az egyik kedvenc könyvem :)
Lauren Kate: Fallen (Kitaszítva) Ez is egy trilógia, szintén az első része. Igaz én még ezt nem olvastam, de molyon nagyon sok jó értékelést kapott. De miután elolvastam a fülszövegét, már akkor tudtam, hogy ezt el kell olvasnom. Jelenleg erre gyűjtök :)
Lauren Kate - Fallen, Torment, Passion, Rapture
Meg Cabot - Abanded, Underworld, Awaking
Federica Bosco - Szerelmem egy angyal, Vigyázz rám-, és Maradj velem, angyal
Vavyan Fable - Álomhajsza, Tündértánc
Szia. Ajánlom neked Sherry Gammon- Szerethetetlen, Hihetetlen és Elviselhetetlen c. sorozatot.
Colleen Hoover: Szívcspás, Visszavonuló
Hát végül is Veronica Roth-tól a Beavatott sorozat igaz ebbe nem sok romantika van :)
Cassandra Clare: Csontváros (A Végzet Ereklyéi sorozat) Ez 6. részes sorozat.
Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat Ez 5.részes
Kiera Cass: A Párválasztó, Az Elit és Az igazi.
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók, Lola és a szomszéd srác
Esetleg még az Alkonyat sorozat
Coleen Hoover: Hopeless és a második része, a Losing Hope !!
Imádom mindkét részt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!