Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért jó egy könyv? Vagy...

Miért jó egy könyv? Vagy miért nem jó?

Figyelt kérdés
Avagy meglehet-e írni egy nagyon jó sztorit nagyon bénán, vagy fordítva: egy nagyon rossz sztorit meglehet-e írni jóra, azaz izgalmasra?
2010. márc. 13. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen és igen. Egy jó sztori is lehet egészen bénán megírva és egy béna sztorit is lehet olyan köntösbe bújtatni, amitől nem tudod letenni. Ez az írótól és főleg annak stílusától, tapasztalatától függ. Szerintem.

Én nagyon gyakran olvasok blogos történeteket és ott mindkettőre van példa bőven. Van olyan, amit imádok, mert a történet maga isteni, de a megfogalmazásokon lenne mit javítani és fordítva is.

Írónak senki sem születik, van akinek megvan hozzá a tehetsége, de igenis gyakorolni kell. Magam is írok és igaz, hogy elég az elején vagyok, viszont a változást én is érzem magamon illetve az írásaimon.

2010. márc. 13. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Esetleg elküldenéd valamelyik írásodat? Kíváncsi vagyok, miket írtál! sarkanytibi@citromail.hu

És ha van valami írási módszered, ami bevált...:)

2010. márc. 14. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Határozottan.

Nekem volt olyan könyv, amit nem szerettem /magát a sztorit/ de annyira érdekelt, mi lesz a vége, hogy végigolvastam, s megkönnyeztem.

2010. márc. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!