Ez a téma jó egy kisregénynek?
Írással próbálkozom és az lenne a kérdésem, hogy ez a téma jó lenne-e egy rövid regénynek: egy lány életét követhetjük végig, aki egy intézetben él, nagyon tehetséges a zongorázásban. Az egyik nevelőnővel nagyon jóban van, majd később kiderül, hogy az anyukája. Egyszer meghívják az intézetet egy bálra, hogy énekeljenek és adjanak műsort, itt egy gazdag úrnő felfigyel a lány tehetségére és felajánlja neki, hogy költözzön hozzá. A lány természetesen elfogadja, mert minden álma az, hogy kijusson innen. Itt aztán megkap mindent, amit szeretne, sőt, a szerelem is rátalál. Megtapasztalja milyen, ha bármit megtehet és kicsit nagyképű lesz. Ekkor találkozik ismét az édesanyjával, aki nagy szegénységben és. Ő rádöbbenti a lányát, hogy milyen rosszul viselkedik, így a lány elköltözik úrnőjétől és magával viszi a szerelmét is(aki egy cselédszerűség) és egy saját zongoraiskolát alapít vele, akivel később összeházasodnak és gyerekeik is lesznek.
Nagyjából ennyi a történet, persze az apróbb dolgokat most kihagytam.
Szerintem jó a téma és nagyon jól megírható is:)
Én foglalkoznék vele a helyedben :)
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!