Mi lenne a legmegfelelőbb cím?
fantasy-trilógiát készülök írni. már rég belekezdtem az első könyvbe.
a főszereplő egy farmer fia akit gyerekkorában besoroztak a lázadók hogy katonát képezzenek ki belőle. hét évig él Hóvárban, ahol az összeesküvők titokban hadsereget toboroznak. amikor eljön az alkalom elfoglalják a fővárost, meggyilkolják a királyt,és híveit, és egy hozzá méltó embert ültetnek a trónra.de tévedésből a szomszéd királyság uralkodóját is megölik, aki tárgyaláson volt a városban. így most az újdonsült királynak szembe kell néznie Garnia bosszúszomjas seregével.
nagyjából ez lenne az első könyv, de közben a főszereplő sok kalandot él át. a második könyv nagyrészt Hóvár ostromáról szól, de van egy másik cselekményszál is ami a főszereplő jövendőbelijének kalandjairól számol be. a két cselekményszál a harmadik könyvben fog egyesülni de még gondolkodom a tartalmáról.
Ha netán jól sikerülnek a könyvek, és ha netán-tán némi sikert arat akkor lehet hogy folytatni fogom a trilógiát és könyvsorozat lesz, de még ne kapkodjuk nagyon el a dolgot. mindig ott van a ha. a könyvek címét még nem tudom, nem mindha annyira nehezemre esik kitalálni egyet csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)
Hóvár ostroma
vagy
A dicső XY (főszereplő neve) legendája/kalandjai
1.Hóvár falai közt
2.Csata Hóvárban/A hóvári ütközet
(nekem felkeltette az érdeklődésem a történet,szóval örülnék,ha privátban küldenél legalább egy részletet.Persz ha nem szeretnéd azt is megértem)
3. válaszoló
szerintem megoldható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!