Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó kishygh fantasi könyvet?

Figyelt kérdés
ezekhez hasonlóra gondolok: george r. r. martin - a tűz és jég dala, Mark lawrence - tövisek hercege, királya, császára, olvastam a bolondok hercegét is, de az nemtetszett annyira. Brent Weeks - éjangyal trilógia, a fekete prizmát is olvastam tőle, de az nemtetszett annyira. anthony rian - a vér éneke, a várúr, patrick rotfush - a szél neve, a bölcs ember félelme

#könyv #ajánlás #high fantasi
2015. szept. 11. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek nem high fantasy könyvek. High fantasy például a Gyűrűk Ura.

De ajánlom:

Jack Vance: Lyonesse trilógia (az egész elérhető magyarul); Glen Cook: Black Company sorozat (magyarul elérhető az első három, Fekete Sereg az első címe); szintén Jack Vance: A Haldokló Föld sorozat.

Aztán: Roger Zelazny: Amber sorozata (de csak az első ötöt; magyarul az első kettő elérhető); Robert E. Howard: Conan és Solomon Kane történetei; Fritz Leiber: Fafhrd and the Gray Mouser sorozata; Michael Moorcock: Elric sorozata. Majd Glen Cook: Darkwar sorozat; Instrumentalities of the Night sorozat és bónuszként a Garrett P.I. sorozat.

2015. szept. 11. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Dragonlance/Sárkánydárda Krónikák(első 3) majd Legendákat ajánlom. Nekem nagyon tetszik a Dragonlance világa, és ha netán rákapsz, akkor bőven van miből szemezgetni, még magyarul is. Mondjuk az első könyv még kicsit kiforratlan. [link]
2015. szept. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!