Milyen könyveket tudnátok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
Igazából horror vagy thriller könyveket keresek, de nem tudom melyikbe kéne belekezdeni. Már pár Stephen King alkotáson túl vagyok. Kövezzetek meg, de már egy picit unom a SK könyveket.(vagy lehet csak én nem olvastam még a legjobb műveit...) Szóval arra kérnélek benneteket hogy ilyen témákban lévő könyveket ajánljatok nekem! :)2015. szept. 5. 20:23
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm! Jöhetnek még javaslatok! :)
2015. szept. 6. 14:10
12/15 anonim válasza:
Stephen Kingtől a Halálsoron tényleg jó.Én a Tűzgyújtót nagyon bírtam,a Carrie-t pedig most fejeztem be és az is tetszett.
13/15 anonim válasza:
Thomas Harris: A bárányok hallgatnak
Steven Spruill: Fájdalomcsillapító
Damien N. King: Palmer gyermekei
James Herbert: Sötét titkok háza
Shaun Hutson: Árnyak a belső pokolból
Shaun Hutson: Áldozatok
Pierre Lemaitre: Téboly
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jöhetnek még javaslatok!
2015. szept. 6. 16:12
15/15 kerékgyártásítóság válasza:
Ajánlom Dan Wells-től a "Nem vagyok sorozatgyilkos"-t, a "Szörnyeteg úrfi"-t és a személyes kedvencet a "Nem akarlak megölni"-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!