Könyveket eladni jófogáson?
Figyelt kérdés
Milyen könyveket tudnák eladni gyorsan jofogason?ami ér is valamit?#eladás #Könyvek jofogason
2015. szept. 5. 17:16
1/5 anonim válasza:
Semmilyet. Általában nem vesznek az ilyen oldalakon nagyon könyvet. Nekem már három éve vannak fönt könyvek és még egy árva jelentkező sem akadt rá pedig jóval áron alul raktam ki őket. Max ilyen sikeresebb regényekkel mint a Harry Potter,Twilight próbálkozz hátha van még pár jelentkező.
2/5 A kérdező kommentje:
világháborus könyv?nincs harry potterem se twillight.esetleg sportkönyveket se lehet?
2015. szept. 5. 18:01
3/5 anonim válasza:
Hát figyelj fogalmam sincs. Próbáld meg azt max ha nem veszik meg egy hónap múlva leveszed. Nekem nem vettek könyvet pedig azért elég ismert könyvek voltak de hát egy próbát megér.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem se vették meg a sportkönyveim egyiket se meg a töbhit se
2015. szept. 5. 19:57
5/5 anonim válasza:
Konyvet nagyon nehez eladni; csak akkor veszik meg, ha nagyon olcso (az eredeti ar 10-20 szazaleka), vagy egy teljes sorozat (pl a Wheel of Time 14 konyve). Ha egyik sem all fenn, akkor nem nagyon lesz vevo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!