Am.^^ kérdése:
Kurt Vonnegut: Bajnokok reggelije. Milyen korosztálynak ajánlanátok a könyvet, illetve mennyit érthet belőle egy átlagos 15-16 éves?
Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék véleményeket is a könyvről.2015. szept. 3. 20:46
1/2 anonim válasza:
Nekem tetszett, évekkel ezelőtt olvastam, részben humoros, kicsit beteg, mindenkinek a méreteit megtudhatjuk.:) Egyébként egy bekattanás történet.
2/2 anonim válasza:
Nyilván érettebb korosztálynak, vagy olyan 15-16 évesnek, akit már kezd érdekelni a körülötte levő világ. Nem egy nehéz könyv, de egy átlagos kamaszt nem biztos, hogy leköt. Nekem egyébként az egyik kedvencem, szerintem zseniális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!