Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Második világháborús könyv?...

Második világháborús könyv? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval egy olyan történelmi könyvet szeretnék olvasni, ami leírja a második világháború teljes történetét hitelesen. Keresgéltem, de nem találtam ilyet. Nem baj ha nem egy könyv, hanem több része is van, az is teljesen jó. Nagyon érdekel ez a téma és szeretném részletesen megismerni a teljes történetét.

Előre is köszi a válaszokat.

2015. aug. 29. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Helló!

Nekem most hirtelen ez jutott eszembe: Ránki György: A második világháború története. Igaz, ez már elég régi kiadás, viszont pl. nálunk, illetve más egyetemeken még mindig ott szerepel az ajánlott irodalmak között, tehát lényegében szakmailag teljesen rendben van.

Ajánlom, hogy kölcsönözd ki valahonnan a Németh István (szerk.): 20. századi egyetemes történet. 1-2. kötet. c. könyvet. Ez a legfrissebb egyetemi jegyzet (2005-ös, 2006-os kiadás). Ebben van az egyes fejezetekhez hátul ajánlott irodalom is, ott nézz körül. A második világháborús résznél megbízható könyveket fog hozni.

2015. aug. 29. 19:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. aug. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!