Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi számít jó/szuper könyvnek?

Sejto Dragon kérdése:

Mi számít jó/szuper könyvnek?

Figyelt kérdés
fiatalkonak és időseknek eggyaránt

2015. aug. 29. 16:35
 1/4 Rekus1216 válasza:

fiatal lányoknak a szent johanna gimi

fiatal fiúknak a barlang titka

időseknek talán az üvöltő szelek

Nem biztos,hogy mindegyik teli találat azért próbáld meg

2015. aug. 29. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy azok amik több millió példányszámban elkeltek, de sajnos ez nem lenne igaz.

Ugye vannak az alapok: Harry Potter, Gyűrűk ura, Trónok harca és ide sorolnám még az összes Stephen King művet, egyszerűen nincs olyan írása amit ne örömmel olvastam volna.

Aztán kevésbé ismert, de elég jó - legalábbis tiniként számomra az volt, amikor olvastam. - a Deltora sorozat.

2015. aug. 29. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez változó. Mindenkinek az amit sose tud felejteni, illetve az elolvasása hozzászól az adott olvasóhoz. Megszólítja, és egy kicsit jobb teszi.

Rosszabb esetben rosszabbá. nekem nagyon sok ilyen könyvem van. Igaz nagyon rég olvasok minden nap.

2015. aug. 30. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
az számit jó könyvnek ami tetszik de Dan Brown ken follett, tűz és a vér dala (nem trónok harca jegyezze már meg mindenki hogy az csak az első kötet neve)
2015. szept. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!