Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » S. O. S? Én ezt nem értem!...

S. O. S? Én ezt nem értem! (Könyvkiadással kapcsolatos. )

Figyelt kérdés

[link]

Írtam egy könyvet és szeretném kiadatni. Néztem kiadókat, de ennél a novum pro kiadónál valamit nem értek.

Azt írja a fentebb linkelt oldal, hogy ennél a kiadónál a kéziratokat vizsgálják és készítenek hozzá egy egyedi kiadói ajánlatot. Ez azt jelenti, hogy ők maguk nem foglalkoznak könyvkiadással? Az ,,egyedi kiadói ajánlat" mit takar? Hogy ajánlák egy másik kiadónak?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. aug. 25. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez kérlek szépen egy olyan kiadó, amelyik a te pénzeden hajlandó kiadni a könyvedet. Az egyedi kiadói ajánlat azt jelenti, hogy kapsz egy csekket mondjuk 600.ezer forintról meg egy szerződést. Ha vállalod, hogy kifizeted az összeget, máris mehet a buli.
2015. aug. 25. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért egyedi, mert könyvenként eltérő az összeg.
2015. aug. 25. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Bár lehet, hogy rögtön nem is kapod a csekket, csak a szerződést melyben fel kell tüntetni, hogy egészben vagy részletekben fizeted be a te egyedi összegedet.
2015. aug. 25. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy "átverő" kiadó. Keress rá Google-on a nevére. Ha megrendelsz tőlük ezer könyvet -több százezer forintért. -, ők egy darabot sem nyomtatnak ki belőle, addig amíg nem érkezik rendelés. És mivel semmi reklámot nem adnak a könyveiknek, sosem lesz eladva ezer darab, max 4-5 - amit a család megvesz. -, és annyi. Az ilyen kiadókat nem érdekli, hogy sikeres-e az amit kiadnak, vagy egyáltalán jó-e, - a nagyon xar könyveket is kiadják. - őket csak az érdekli, hogy befizesd a csekket, onnantól ők mossák a kezüket.

Decemberben indul a Könyvmolyképző Aranymosás pályázata, ahova bárki beküldheti a regényét. Inkább várj addig, és csiszolgasd a sztorid.

2015. aug. 25. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Akkor ez egy magánkiadó. Nem akarom ám én kifizetni, hogy a könyvem megjelenjen, mert tudom, hogy mivel nincs reklám, így alig adnának el belőle valamit, vagyis semmi értelme nem lenne. Csak hát, tudjátok, nem volt egyértelmű, hogy ez egy magánkiadó, ezért kicsit úgymond meg

kavarodtam. :)

Még egyszer köszi mindenkinek!

2015. aug. 26. 11:01
 6/6 A kérdező kommentje:
*megkavarodtam
2015. aug. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!