Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valamelyik reszben benne volt...

Orsicii kérdése:

Valamelyik reszben benne volt az hogy draco es hermione csokoloztak?

Figyelt kérdés
mert en ugy tudom hogy nem de valaki nekem ezt mondta....

2015. aug. 24. 17:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

Aki megvédi a hármas válaszolót, az menjen vissza általános iskola második osztályába ahol a fogalmazást/értelmezést kellett volna megtanulniuk.

Azt írta, hogy Piton az apja, és ezen még az sem változtat, hogy valószínűleg nem ezt akarta írni.

2015. aug. 25. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Cicukám, inkább te menj vissza, én azt írtam, hogy: az SEM derül ki, ergo tagadtam a dolgot.
2015. aug. 25. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Persze bújj csak a liberalizmus pajzsa mögé, és ne ismerd be a hibád. :D
2015. aug. 25. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

#3 (és #12):

Kár ezen feszülnöd, mert amit írtál, még ha azt is akarja jelenteni, amit gondolsz, mégse azt jelenti.

Van ez a szerkezet:

A mai újságból az sem derül ki, hogy a spenót lila.

Ez nem azt jelenti, hogy a spenót nem lila, hanem azt jelenti, hogy szerinted lehet hogy lila, csak nem írta meg az újság. Persze te valószínűleg arra gondolsz, hogy a spenót nem lila, ÉS még az újság se ír ilyen marhaságot, de ettől még ez a szerkezet a magyar nyelvben ezt a többletjelentést (konnotációt) hordozza. Nem tudtad, el kell fogadni, most már tudod.

2015. aug. 29. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
14-es, nem kell belemagyarázni jelentést, a TELJES MONDATOT NÉZD! Ott a végén pl. hogy Voldi se volt az, így ha félre is érthetted a második tagmondatot, a harmadik egyértelműsíti, a te értelmezéseddel nem működne az egész, értelmetlen lenne. Vannak dolgok, amiket lehet árnyaltan értelmezni, de itt a teljes mondat egyben megadta a helyes változatot.
2015. aug. 29. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:
60%

Jólvan, tisztázzuk!

Draco Malfoy és Hermione Granger az eredeti, JK Rowling által írt könyvekben nem szerelmes egymásba, és nem is csókolóznak, se semmi egyéb. Draco utálja (ha nem is utálja, de mindenképp ellenszenves neki) Hermionét, mert mugli születésű, és Hermione se szereti Malfoyt.

Az a hülyeség, hogy Piton, vagy Voldemort lenne Harry igazi apja, meg már tényleg nevetséges. Harry szülei James és Lily.

Piton mindig mondogatja is, hogy "Kísértetiesen hasonlítasz apádra, ő is ilyen arrogáns volt!"

2016. júl. 23. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!