Tudnátok olyan könyveket ajánlani amiben NE LEGYEN ROMANTIKA és lehetőleg fantasy? 13/L
Nem tudom olvastad-e már, de a Harry Potter nem annyira romantikától teli és jó.
Ha már igen és szeretnél még igazi fantasy-t, akkor itt van néhány:
Marion Zimmer Bradley: Világok háza
Jeffrey Stone - Éj trilógiája + Hajnal trilógiája
John Caldwell - Káosz ciklusa
Jonathan Stroud - Bartimaeus sorozata
Diana Wynne: A merlin-összeesküvés
Michael Ende: A Végtelen Történet
(Tulajdonképpen ez jóval komolyabb mondanivalójú könyv, mint első látásra/olvasatra tűnik, érdemes kicsit érettebb fejjel újraolvasni, mert tele van szimbólumokkal, de mesének sem utolsó. Ismerkedni vele 13 évesen szerintem el lehet kezdeni.)
Háát,én olyat tudok,ami kaland regény,de csak olyan vélemények vannak a neten róla,hogy vérprofi könyv.Szerintem is az.Ez nem egészen fantasy,de hogyha az annak számít,hogy vannak benne szörnyek/lények....akkor az. :D
Az útvesztő trilógia (1.Az útvesztő,2.A tűzpróba,3.Halálkúra)
Két sor romantika van 1 könyvben maximum,de az sem csók vagy szex,hanem az,hogy bejön neki az és kész.A könyv többi részében erről már nem is esik szó.Nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!