Egy.utazo.lany kérdése:
Keresek egy konyvet? Tobbi lent.
2015. aug. 19. 20:52
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj, de mit keresel rajta?
Ha azt a könyvet keresed, ami a képen van akkor a címét tudod, ahogyan a többit is...
Vagy könyvesboltban keresed?
Akkor nézd meg pl. a Libri, vagy az Alexandra honlapján, hogy van-e belőle. Vagy ha nem árulják akkor keresd antikváriumban. Ezt is megteheted online, vagy személyesen.
Esetleg aukciós oldalakon, pl. vatera, mert én múltkor ott találtam egy régebbi könyvet.
Molyon is megpróbálhatod, ott linkeket ad ki, hogy hol lehet beszerezni, vagy van-e valaki aki elcserélné vagy eladná.
De ha csak szórakozásból "keresed", akkor a könyv helyett inkább értelmes elfoglaltságot kéne keresgélned
2/2 A kérdező kommentje:
Bocsi. De ugy keresem, hogy szetneztem neten kb mindenhol, de sehol nincs. Ezert irtam ki ide. De amint latom ide is hiaba jottem. Es mar ne haragudj, neked mi szamit ertelmes elfoglaltsagnak, af"szodvakargatasa?
2015. aug. 21. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!