Könyvet írok, Véleményeket kérek? A többi lent
az 1900as évek eleje körül játszódik úgy kezdődik hogy egy lány és egy fiú szerelmesek egymásba de a lány elhadja..aztán 10 év múlva a fiú lesz a város rendőrkapitánya de elrabolják.. az elrablói fönöke egy fiatal nő és hiába hogy nem látja őt egyszer sem csak a hangjáz hallja attól beleszeret. és kezdi végre elfelejteni azt a régi lányt aki ezek közben újra szóbakerül mint az elrablói egy újabb tagja..
hát így nem sokat mond de szeretnék tanácsokat véleményeket kérni
ebben nem értek veled egyet. mármint arról nem tehetek hogy nem teccik az a saját dolog. de szerintem aki szerretne belekezdeni egy könyvbe az igen is kérje ki a véleményt hogy van e olyan aki olvasná.
am meg lehet hogy nem írtam helyesen de nemérdekel. am meg haladj a korral KORREKTÚRA/HELYESÍRÁS
szerintem sincs igazad!!! én is írok, és igen is kikértem EZEN az oldalon a véleményeket!!! és nem bántam meg!!! meg persze megkérdeztem, hogy eredeti-e mert ha nem akkor nem írom meg... mondjuk abban igazuk van az előttem lévőknek, hogy kicsit gyenge... ráadásul nem a legeredetibb... sok ilyesmi könyv van szerintem!!!
Na de hajrá, gondold át, meg minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!