Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvet írok, Véleményeket...

Könyvet írok, Véleményeket kérek? A többi lent

Figyelt kérdés

az 1900as évek eleje körül játszódik úgy kezdődik hogy egy lány és egy fiú szerelmesek egymásba de a lány elhadja..aztán 10 év múlva a fiú lesz a város rendőrkapitánya de elrabolják.. az elrablói fönöke egy fiatal nő és hiába hogy nem látja őt egyszer sem csak a hangjáz hallja attól beleszeret. és kezdi végre elfelejteni azt a régi lányt aki ezek közben újra szóbakerül mint az elrablói egy újabb tagja..

hát így nem sokat mond de szeretnék tanácsokat véleményeket kérni

2010. márc. 9. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hmmm,nekem tetszik,majd ha kész lesz akk egy példányt léciiii:D
2010. márc. 9. 13:39
 2/11 A kérdező kommentje:
rendben köszi:):)
2010. márc. 9. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát,ne haragudj meg,(persze tudom,hogy úgy is meg fogsz) de ez az egész nagyon katymaty így.Teljesen összevissza.A másik,meg az ne írjon könyvet,aki még helyesen sem tud írni!A harmadik meg,aki könyvet AKAR,és hangsúlyozom,hogy itt az akar a lényeg,az nem kell mástól tanácsot kérjen.Annak kell tanács,aki csak úgy szeretne,meg elábrándozik róla,hogy milyen jó lenne,de nincs konkrét elképzelése!Szerintem még gondolkozzál el egy kicsit.
2010. márc. 9. 13:57
 4/11 A kérdező kommentje:

ebben nem értek veled egyet. mármint arról nem tehetek hogy nem teccik az a saját dolog. de szerintem aki szerretne belekezdeni egy könyvbe az igen is kérje ki a véleményt hogy van e olyan aki olvasná.

am meg lehet hogy nem írtam helyesen de nemérdekel. am meg haladj a korral KORREKTÚRA/HELYESÍRÁS

2010. márc. 9. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
gyenge :S
2010. márc. 9. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
béna. lekell pontosan írni a helyszínt a szereplőket jah és igaz az ne akarjon könyvet írni aki még helyesen sem tud írni!!!
2010. márc. 10. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:

szerintem sincs igazad!!! én is írok, és igen is kikértem EZEN az oldalon a véleményeket!!! és nem bántam meg!!! meg persze megkérdeztem, hogy eredeti-e mert ha nem akkor nem írom meg... mondjuk abban igazuk van az előttem lévőknek, hogy kicsit gyenge... ráadásul nem a legeredetibb... sok ilyesmi könyv van szerintem!!!

Na de hajrá, gondold át, meg minden!

2010. márc. 10. 16:25
 8/11 A kérdező kommentje:
rendben. igaz h a lényeget nem nagyon tükrözi ez a rövid leírás.. de mindezek csak egyre jobban arra ösztönöznek h még jobbra írjam
2010. márc. 10. 19:28
 9/11 anonim válasza:
nem az egri csillagokat írod újra ? :D
2010. márc. 10. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
gáááz... legalábbis én nem olvasnám. de csinálnék előle egy brazil szappanoperát... amúgy elhagyja!
2010. márc. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!