Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van egy pár olyan könyvem,...

Van egy pár olyan könyvem, amire többé nincs szükségem, levihetem egy antikváriumba őket?

Figyelt kérdés
Esetleg hova tudnám őket lepasszolni? Kidobni nem szeretném.
2010. márc. 9. 12:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hívd fel őket, és kérdezd meg...
2010. márc. 9. 13:06
 2/18 A kérdező kommentje:

És mégis kiket? :) Az összes antikváriumot?

Nyilván olyan emberek válaszát várom, akik tapasztaltak a témában és elmondják, hogy érdemes-e vesződni ezzel.

2010. márc. 9. 13:09
 3/18 anonim ***** válasza:

Én is vittem már el könyveket az antikváriumba, mert nem tudtam hova pakolni. Nézz körül, mert minden antikváriumra ki van írva, hogy csak árulnak, vagy vesznek is könyveket. Szerintem még mindig jobb megoldás, mint az, hogy kidobd őket és tönkremenjenek.

Ha küldesz egy címlistát, megnézném, hátha én is találok benne valamit.

Egyébként még lehet, hogy a Tesz.vesz-en, vagy a Vaterán is próbálkozhatnál.

2010. márc. 9. 13:13
 4/18 anonim ***** válasza:
én írtam, hogy hívd fel őket, és azért, mert mostanában már nem nagyon vesznek be könyveket. egyszerűbb telefonon megkérdezni, mint elcipelni odáig... de a neten is keeshetsz e-mailcímeket, ahová írhatsz levelelet. ha meg ez sem jó, ajándékozd a könyvtárnak (iskolakönyvtár, határon túli magyar könyvtár), vagy vidd le a kuka mellé, és a hajléktalanok elviszik.
2010. márc. 9. 13:15
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Második! Írni fogok egy listát és elküldöm majd.

2010. márc. 9. 13:19
 6/18 anonim ***** válasza:

A könyvtárnak adományozás is jó, ha az antikvárium nem veszi be.

De könyörgöm ne vidd a kuka mellé, mert a hajléktalan csak elégetné feleslegesen, mert megmelegedni ugyse fog mellette, ahhoz több kiló könyv kellene, de a könyvek ezt nem érdemlik meg.

2010. márc. 9. 13:21
 7/18 anonim ***** válasza:
én láttam már hajléktalanokat könyvet olvasni...
2010. márc. 9. 13:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Persze,viszont vannak olyan határozn túli magyarok is,akik szintén szeretnek olvasni,de nincs pénzük új könyvekre!Pl én!:))
2010. márc. 9. 13:58
 9/18 A kérdező kommentje:

Mondjuk az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy ezek nem olyan könyvek, amiket kiküldenék határontúlra. Többnyire zsidó vagy zsidóidentitású könyvek ezek, a másik fele pedig megvan több ízben azért nem kell.

Nem tudom kit sértek meg vele, nem akarok politikai fórumot nyitni itt.

2010. márc. 9. 14:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Mik azok, amik többször is megvannak? Lehet, hogy pont azokat keresem.
2010. márc. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!