Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ritka típusú könyvet keresek....

Ritka típusú könyvet keresek. Ha lehet mondjatok címeket! (? )

Figyelt kérdés

Olyan könyv kéne nekem, ami normális regény, de olyan "választékos" szóhasználatú a szövege, mint amit a

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru (röviden: Oregairu) c. animében használ a két főszereplő. Vagy mint a Bakemonogatari-ban.

Viszont könyv kéne nekem.

Ami fontos, hogy ne legyen krimi vagy horror.

De fiatalokról szóljon, maximum egyetemistákról, vagy frissen diplomázott pályakezdő korúakról.

De a legfőbb lényeg a választékos szóhasználat a párbeszédekben, a hideg, kimért stílus, mint ahogy az animében is van, hogy a kívülállók nem is értik sokszor, hogy miről van szó.

Ilyen könyveket mondjatok nekem légyszi!

Előre is köszönöm!

Ha valaki jót ír, annak megy a zöld kéz :)

2015. aug. 9. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Bakemonogatarinak van jó pár kötetes folytatása.

(Nem egy még nem is került anime adaptációra, azokat tudom ajánlani).

Esetleg Spice and Wolf LN vagy Steins Gate (VN és anime).

2015. aug. 10. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha meg olyasmit szeretnél, mint Bakemonogatari, akkor írója írt már jó pár könyvet, hasonlóan jó dialógusokkal:

[link]

2015. aug. 10. 00:33
 3/5 A kérdező kommentje:

A bakemonogatari-nak már a teljes eddigi sorozatán túl vagyok animében, mangában, light novelben egyaránt.

A spice and wolf nem ilyen. Van benne elvétve egy-két üzleti szó, de messze nem ilyen. A steins gate-ből pedig megnézem a light novelt, hogy megtalálom-e.

2015. aug. 10. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Esetleg a most futó Hannibal sorozat.

Jók a színészek és a dialógusok is érdekesek.

2015. aug. 10. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor letisztáznám, mivel van aki nem úgy érti elsőre ahogy kéne.

CSAK könyvet keresek, a bakemonogatari teljes sorozatán túl vagyok, film, sorozat nem érdekel (anime vagy manga az talán), a "nagyjából hasonló" pedig szintén nem érdekel.

2015. aug. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!