Mi a véleményetek? Mit változtatnátok? (blog)
Ha nem bírtok egyet sem végigvinni huzamosabb ideig, akkor én bizony azt ajánlanám, hogy fejezzétek be. Az ilyen "hirtelen ötlettől vezérelve" típusú blogok mindig elkapkodottak, logikátlanok, sablonosak - magyarul szörnyűek. De kinek nem inge, az ne vegye magára.
Csak ennyit tudok mondani vakon.
Szia.
Lényegében jól megnézve a blogot legelőször a fejezet hosszán akadt meg a szemem. Kevés és nagyon rövid. Lehet, azóta írtál hozzá, sőt biztos, mivel azt állítottad a fejezet elején.
Ráadásul - saját vélemény - rögtön belevágni a lecsóba kissé butaság. Lehetne kezdeni egy apró bevezetővel, amiben felvázolod a főszereplőd családját - ezt lehet akár menet közben is - vagy egy apró gondolatmenetet.
A blog külsejét illetőleg lehetett volna kérni egy normális fejlécet, ha már komolyra tervezitek. Mondjuk, ízlés és pofonok, de az olvasók általában a design-ről, vagy a fejlécről vonják le a következtetést, hogy jó, vagy rossz-e.
Ezenkívül vannak helyesírási hibák. 1. Halmozott írásjelek. Döntsd el, hogy vagy kettő, vagy négy felkiáltó jelet raksz, mert váltogatva eléggé zavarja a szemet.-Mellékesen, általában a három az elfogadott nyelvtanilag is. Nyilván ebbe sorolandó a betűk halmozása is. -Lehet, csak elírtad, ez esetben részemről bocsánat.
Második. Karakterjellemzés, bővebb leírás.
Ebből a pici részletből is megállapítottam, hogy hanyagolva van a leírás. Ha könyvről beszélünk, akkor ez eléggé nagy baki. Mivel az események gyors váltakozása egyaránt lehet negatív, illetve pozitív. Írj bővebben a szereplőkről, mert a főszereplő nővére is az első mondatokban elmegy, de se a kinézetéről, se a körülményekről nem tudunk. ( Ez alól nem kivétel a többi szereplő sem.) A vessző hibákat nem néztem, az a béták feladata.
Összességében ennyi.Remélem, segítettem valamit ezzel a kisebb litániával, mert csakis jó szándékból írtam, nem bántásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!