Akik elvállalták: hogy álltok az 52 könyv kihívással?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 18:57
2/7 A kérdező kommentje:
hú, akkor te nagyon jól állsz :) én lemaradtam, 18-nál tartok :)
2015. aug. 4. 20:15
3/7 anonim válasza:
Nem baj az!! Mindenki más tempóban halad. Én eleve úgy indultam neki, hogy lehet, a felésig sem jutok el, de motivációnak, hogy többet olvassak, nagyon jó :) Szóval hajrá és kitartást! És ne versenyként tekints rá! Ha nem jön össze sem baj, a lényeg hogy megismersz egy csomó klassz könyvet, új témákat, stílusokat, stb. fedezel fel. Szóval ez inkább egy kaland, egy élmény, mintsem egy verseny. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez így igaz, bár nekem sikerült 90%-ban olyasmit belerakni a listába, amit amúgy is el akarok/el kell olvasnom. Nem verseny persze, de jó lenne megcsinálni. És hát a igen, még van egy fél év, csak nyáron van a legtöbb időm rá.
2015. aug. 4. 23:13
5/7 anonim válasza:
Persze, nyilván jó lenne megcsinálni, de azért suli/munka, család, stb., egyéb teendők mellett nehéz. Nyáron van több ideje az embernek, de akkor sem mindig, mert azt kell bepótolni, amire év közben nem volt idő :)
6/7 anonim válasza:
úgy 30-at már elolvastam belőle, véleményt eddig viszont csak egyről írtam..neki kellene állnom a többinek is :D
7/7 A kérdező kommentje:
én semelyikről nem írok véleményt, nem szokásom. köszi a válaszokat, hajrá mindenkinek. még írhattok, csak érdekel, ki hol tart.
2015. aug. 5. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!