Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Cat&Bones sorozat Az első...

Cat&Bones sorozat Az első vércsepp c. része kapcsolódik a főtörténethez? Nélküle is olvasható tovább? Miről szól?

Figyelt kérdés

Megjelenési sorrendben az "A sír innenső oldalán" előtt jelent meg, viszont úgy tudom, hogy spin-off, vagyis nem róluk szól, hanem Spádéékról.

Aki olvasta össze tudná foglalni, hogy miről szólt? Kihagyható?

2015. aug. 3. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem ha akarod kihagyhatod, anélkül is lehet folytatni, mert a főszálhoz, azaz Cat és Bones történetéhez kevésbé kapcsolódik. Viszont érdemes elolvasni, mert jó kis könyv ez is, akárcsak a sorozat többi része. Spádé és Denise a főszereplő. Arról szól, hogy Denise miután férje, Randy meghal vissza vonul a természetfelettitől. Nem akar ebben a világban részt venni, még Cattel sem igazán tartja a kapcsolatot. De ez nem ilyen egyszerű. Megtámadja egy démon, aki Denise egyik ősével kötött alkut akarja teljesíttetni. Denise Spádéhoz fordul segítségért. A többit nem írom le, mert akkor lelövöm a könyv végét :) Ha szereted az írónő műveit akkor csak ajánlani tudom.
2015. aug. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!