Hitler Mein Kampf című műve miért nincs meg a könyvtárakban? Hol tudnám beszerezni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy fent van pdf formátumban, de én papíralapú könyveket szeretek olvasni. Szerintetek hol nézzem meg? A FSZEK katalógust megnéztem de ott nem adja ki, illetve csak annyit, hogy feldolgozás alatt vagy helyben olvasható. Aligha olvas el valaki helyben olyan hosszú könyvet2015. aug. 1. 22:48
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert olyan ideológiai tartalma van (árja fajelmélet, antiszemitizmus, stb.), amelyet nem tanácsos mindenki számára elérhetővé tenni a mostani rendszer (és mellesleg az én véleményem) szerint se, láttuk mi lehet belőle. Akinek meg komolyan szüksége van rá pl.: kutatási célokra, az meg valamilyen kérvényhez folyamodik, gondolom én laikusként. Ha tényleg el szeretnéd olvasni, azt inkább valami hivatalos úton
2/6 anonim válasza:
Ha esetleg meg szeretnéd venni: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Szeretném kérdezni, hogy aki olvasta, annak hogy tetszett és ajánlaná-e másoknak?
2015. aug. 2. 11:24
4/6 anonim válasza:
Én elkezdtem, de nem volt nagy szám. Bár érdekes volt, ahogy ő látta az egykori Monarchiát.
Úgy tudom a "szerzői jogok" miatt nem adták ki sokáig, hiszen halála után is élnek még ezek. Már lejárt, így valószínűleg a kényes téma miatt nem lesz kiadva. Pedig a polcon jó lenne a Trianoni békediktátum mellé, ami egy könyvformában kiadott eredeti szöveg magyar-eredeti francia szöveggel.
5/6 anonim válasza:
Azért nincs fenn, mert a zsidók ellopták!
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én eladnám az enyémet, ha érdekel, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!