Mi a véleményetek erről a cikkről? : neon.hu/suli/14-eves-es-megjelent-az-elso-konyve-283974
Szűcs Vanda... hm, honnan is ismer(het)jük?
Írt egy könyvet. Ó, bocsánat,írt kettőt! 2 szánalomra méltó könyvet.
Ez a cikk viszont pont az ellenkezőjé állítja.
MARKETING! Semmi más! Ez a könyv"sorozat" egy sz*r!Nem lehet máshogy fogalmazni!
Nektek hasonló a véleményetek?
Abban egyetértek, hogy az "alkotása" minősíthetetlenül szánalmas, és nekem is elegem van már abból, hogy mindenhonnan ő folyik a csapból is. A helyében inkább remeteként tengetném az életem hátralevő részét Szibériában, ha csak egy ilyen színvonalú történetet tudnék alkotni.
Idővel úgyis lecseng a dolog. Trendek jönnek-mennek... 5 év múlva a kutya se fog rá emlékezni, erre mérget mernék venni.
Ezt komolyan egy tizennégy éves írta? Nem olvastam még, de az alapján, amit hallottam róla, nem valami nagy szám.
A neon.hu meg egy rakás kaka, komolyan pénzeli a durex, hogy reklámozzák az óvszert. Valószínűleg Szűcs Vanda kiadója is pénzelte az oldalt, hogy ilyen fényező cikket írjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!