Jo konyvet, amit online el lehetolvasni? (len)
Szia! Egy tudok ajánlani neked, de ez egy twilight fikció, úgyhogy lehet nem fog neked tetszeni. Azért leírom naggyából miről van szó, és ha tetszik, akkor elolvasod:)
Ez a történet a twilightot és a new moon első kicsi részét veszi CSAK figyelembe, egész addig, amíg Edward elhagyja Bellát, és ITT jön a csavar: nem is tér vissza soha.
Szóval, Edward elment, Bella Jacobbal együtt ugrott le arról a bizonyos szikláról, így Alice nem látta ezt, nem jött vissza, és Edward is maradt ott, ahol volt. Bella hozzáment Jacobhoz, szülők majd nagyszülők lettek, végül meghaltak. És itt kezdődik a történet...
A főszereplő Isabella Black, aki Bella és Jacob unokája. Isabella éli a saját, nyugodt kis életét, abban a hitben, hogy vámpírok és vérfarkasok csak az öreg nagymamája meséiben és a tévében léteznek. Aztán egy szörnyű éjszakán olyan bajba keveredik, amiből csak a Cullen család segítségével tud kimászni.
Felszakadt sebek, emlékek és egy lány, aki szörnyen hasonlít a nagyanyjára...
:) Ennyi lenne a tömör lényege a dolognak:)
Bevallom őszíntén, én nem kedvelem a fikciókat, de ez az egy igazán megfogott. Csak ajánalni tudom. Az első kötet neve A Múlt Árnyai, a második A Jövő Reménysége, a harmadik (igen, 3.kötetes!!!:D) A Jelen Boldogsága címet viseli. Most épp ezt írja Spirit Bliss (A fic. kitalálója, akinek egyénként ősszel boltokban is megjelenik majd a saját regénye, szóval nem amatőr iróról van szó:D)
Ide linkelem neked A Múlt Árnyai első fejezetét, ha akarsz nézz bele, én tényleg csak ajánlani tudom:D
Persze, azt meg kell jegyezzem, hogy vannak benne erotikus részek is, és mivel te még erősen kis korú vagy:p, képzeletben kirakom neked azt a bizonyos 18-as karikkát:D Az már rajtad áll, hogy mégis elolvasod, avagy nem:p Zárójel: a blog legtöbb létogatója még kiskorú:p
Remélem felkeltettem az érdeklődésed iránta, és ha igen, akkor jó olvasást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!