A Harry Potterben hogy szaporodnak a házimanók?
Figyelt kérdés
Pl. a Tűz serlegében mondja Winky, hogy az anyja és a nagyanyja is a Kupor családot szolgálta, de azt nem írja, hogy az apja is. Valakinek van valami ötlete?2015. júl. 29. 00:17
1/11 anonim válasza:
Heló!
Nincs róla infó, de valószínűsíthető, hogy úgy, mint az emlősök.
3/11 anonim válasza:
Nyilván ugyanúgy mint a többi élőlény.
4/11 anonim válasza:
ma 09:34
Petével? Tojással? Elevenszülők? Mielőtt válaszolsz, legalább gondold át, mit írsz...
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Az első válaszolóval értek egyet, én is úgy gondolom, hogy az emlősökhöz hasonlóan. De még várom a válaszokat, ha valakinek van ötlete. :)
2015. júl. 29. 12:19
6/11 anonim válasza:
Gondolom, mivel vannak "hím" meg "nőstény" egyedek, úgy, mint az emlősök.
7/11 anonim válasza:
6-os, miért is?
A madaraknál, hüllőknél, sőt még a rovaroknál is vannak hím és nőstény egyedek.
8/11 anonim válasza:
Vannak lány és fiú házimanók (Pl Dobby fiú volt, Winky lány) és ugyanúgy szaporodnak mint az emberek.
9/11 anonim válasza:
7es, köss bele nyugodtan.
Manószerű lények, emlősök. Azt hittem, ezt mindenki tudja.
10/11 anonim válasza:
Én szeretem azt képzelni, hogy csak úgy "teremnek". Mármint nem tudom elképzelni se azt, hogy emlős módjára szaporodnak, se azt, hogy osztódnak, a tojásrakás meg már tényleg az abszurditás legfelső határát is átlépte illegális bevándorlóként. Szóval szerintem jobb az az elv, hogy a gólya (főnix?) hozza őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!