Vannak könyvek amikben a szerelmes pár között nagy korkülönbség van, vagy a lány nagyon fiatal?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 17:21
1/4 anonim válasza:
Egyszóval mondjuk tanár-diák kapcsolatos könyvek? A nagyon fiatal nekem ezt sugallja, ezekre tudok példát adni~ Nem tudom hány éves vagy, de van ezek között kifejezetten YA könyvek, meg felnőtteknek szóló is.
Szerelmi Leckék - Jacqueline Wilson
Vámpírakadémia sorozat - Richelle Mead (Ennek csak a mellékszála a tanár-diák kapcsolat, majd csak a 4. kötetben lesz fontosabb)
Éjszaka háza sorozat - P.C. Cast (Csak az első 1-2 kötetben, és nem olyan jelentős...)
A kör (csak az első kötetben)
Szakítópróba - Cora Carmack
Angol könyvek :D
Teach Me -R.A. Nelson (Ezt imádtam :D)
A Season of Eden - J.M. Warwick
4/4 anonim válasza:
Margaux Fragoso - Csak ha Te is Akarod
Azt hiszem ebben elég nagy lesz a korkülönbség :) Egyébként poént félretéve, óriási egy könyv, megéri elolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!